O nama

„DON – SECURITY“ Agencija za zaštitu, obezbjeđenje, promet i druge usluge osnovana je u Nikšiću, sa osnovnom djelatnošću zaštita lica i imovine, u skladu sa pozitivnim zakonodavstvom i svjetskim standardima u toj oblasti. Već sada iza sebe ima višegodišnje iskustvo na zaštiti naših klijenata, njihovih zaposlenih, kao i cjelokupne imovine. Posebno ističemo naše dragocjeno iskustvo stečeno na obezbjeđenju velikih firmi koje se bave različitom djelatnošću sa kojima iz godine u godinu nastavljamo poslovnu saradnju. Ništa manje po značaju ne zaostaje iskustvo na obezbjeđenju drugih objekata gdje se odvija proces proizvodnje kao i objekata gdje se okuplja veliki broj lica kao što su prostorije za masovna okupljanja,sportski objekti, bolnice, fakulteti, studentski domovi i sl.

Agencijom upravlja i istu vodi sigurnim koracima uspjeha, iskusni menađžment koji predstavlja najbolji spoj različitih iskustava stečenih na poslovima iz oblasti obezbjeđenja kao i odbrambenobezbjednosnim i policijskim poslovima.

Svi zaposleni u našoj Agenciji prethodno moraju proći neophodnu obuku i kurseve i posjedovati sertifikat izdat od strane MUP-a za obavljanje poslova fizičke i tehničke zaštite. Principi zaštite su usklađeni sa svjetskim stndardima, važećim zakonskim propisima koji spadaju u domen zaštite ljudi i imovine.

Svako ko se odluči da nam povjeri obezbjeđenje kao komponentu sigurnog postojanja i uspješnog poslovanja ima na raspolaganje tim koji je uvijek spreman da zajedno sa njegovim predstavnikom izvrši neophodne pripreme za uspješno funkcionisanje sistema obezbjeđenja

Pružamo usluge u svim vremenskim i prostornim uslovima 24 časa dnevno, 365 dana u godini i u tom vremenu naše obučeno i licencirano osoblje angažovano je i stoji na raspolaganju našim sadašnjim i budućim klijentima.